Založ si blog

V Rusku je smrť skrytá pod zemou

Hľadal som odpoveď na otázku pána Petráša (prvnízprávy cz) či mu niečo ušlo a či Rusko je členom NATO

Kniha „The nuclear archipelago or atomic genocide against Tatars”(2005) Fauzie Auchalievny Bajramovej ( Jadrová fyzička, pracovala v Priemyselnom komplexe MAJAK.) začína kapitolou s názvom Priemysel smrti

Od pohraničných oblastí je krajina pokrytá nezmyselnými a zbytočnými bezpečne stráženými, smrť nesúcimi vojenskými továrňami, výrobnými závody atómových, chemických a bakteriologických zbraní. Väčšina z nich sú v podzemí. Na povrchu je mesto, ľudia z mäsa a krvi, šumí lesy, riekami tečie voda, ale všade pod zemou je priemysel smrti. Pravdu znajú len ľudia ktorí o tom „musia” vedieť a ľudia, ktorí tam pracujú, a i ti vedia iba to, čo „musia” vedieť. Len závažné katastrofy niekedy vynesú von tajomstvá skryté pod zemou, keď náhly nárast úmrtnosti, výskyt rakoviny epidemických proporcií, skrátenie dĺžky života, zvýšenie výskytu mentálne postihnutých detí, výskyt desivých doteraz neznámych nemocí, núti ľudí o tom rozmýšľať – to vše je zpôsobené podzemným priemyslom smrti. Ruská ríša, produkciou naladená na zničenie ostatných, ničí a zabíja svoje vlastné obyvateľstvo. Smrť prichádza z podzemia.

V knihe sa hovorí, že závody priemyslu smrti boli zvyčajne rozmiestnené mimo územie sovietskeho Ruska. Ostali na Ukrajine, v Bielorusku, Gruzii, Kazachstanu, Uzbekistanu a inde, ako spomienka na ZSSR, a teraz o tom tendenčne informuje nemecký Der Tagsspiegel, ako o ohrození Ruskej Federácie, ktorá musí isť zbierať skúsenosti do Talianska.

Ako to je s nezištnou Ruskou pomocou Taliansku? Pán Ladislav Petráš, nemajte obavy, nič vám neušlo. RF ani Kuba členmi NATO ešte nie sú ale, tých 22 vojakov v 9 vojenských lekárskych tímoch špeciálnych jednotiek Ruskej Federácie poskytujú krytie stovke vojenských odborníkov na chemickú a bakteriologickú vojnu. Vojenský kontingent 122 ruských generálov, plukovníkov, a lekárov – dôstojníkov a špecialistov na bakteriologické zbrane vedie generálmajor Sergej Kikot, odborník na antrax a člen štábu Radiačnej, chemickej a bakteriologickej obrany ruskej armády, ktorí prišli v terénu študovať dopady prípadného použitia bakteriologických zbraní na obyvateľstvo, píše Rudolf Mládek. Taliansko je žiaľ Bohu v tak kritickej situácii, že ani takúto „nezištnú” pomoc odmietnuť nemôžu.

Ešte jedna perla z postkomunistického sveta. Ruskí Greenpeace už zistili, že pandémia Covid19 veľmi priaznivo prispieva k znížení produkcie skleníkových plynov a skvalitnení ovzdušia veľkých miest a najmä priemyselnej oblasti strednej Číny. Na druhej strane má vážny dopad na hospodárstvo Ruskej Federácie, lebo Čína v dôsledku pandémie odoberá menej ropy a plynu, čo je zle vzhľadom na ropnú vojnu so Saudskou Arábiou.

Radón v tieni energetickej krízy

14.09.2022

Uplynulé roky neboli pre ochranu pred radónom v obydliach priaznivé. Začali sme s projektom „Občianska sebaobrana proti rakovine pľúc z radónu v obydliach”. Ubehol prvý, rozpačitý rok a Covid 19 vystrašených ľudí zatvoril doma. Myslieť na riziko z radónu, keď sa na nás valia z televízie i z rozhlasu správy o apokalypse, preplnených nemocniciach a tisíckach mŕtvych sa [...]

Pri radónu nie je optimizmus namieste

06.02.2022

Malá obec v predhorí Karpát, Základná škola s materskou školou, to je bežný obraz každej spádovej obce. Budova školy z 60´rokov minulého storočia s integrovanou škôlkou. Pánu starostovi sme núkali meranie radónu v programe Občianska sebaobrana proti rakovine pľúc z radónu v obydliach. Pán starosta má o ionizujúcom žiarení celkom slušné vedomosti a chápe, že v [...]

Stratil som posledné ilúzie o Slovenskej radiačnej ochrane

10.01.2022

V doložke vybraných vplyvov čítam, že na predloženom návrhu Národného akčného radónového plánu sa podieľal snáď každý, kto mal, či nemal k danej problematike čo povedať. Devätnásť mien z prostredia ÚVZ, z toho 6 ľudí, ktorých som si i cez niektoré odborné rozpory vážil ako odborníkov na radón. Čo teraz? Preradiť ich z odborníkov k verejnosti a isť ďalej? [...]

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 59
Celková čítanosť: 164044x
Priemerná čítanosť článkov: 2780x

Autor blogu